Fotos Hivernal 2019

Patrocinadors

FASOL

Sala

Tomàs Belles

Ajuntament de Castellnou

Ajuntament de Santpedor

Persones imprescindibles

Potser encara serà de nit quan sortirem de casa i ens reunirem per anar al lloc de l’esmorzar. Farà fred, no sabem si estarem de sort i més tard sortirà el sol. Tant li fa, per la Hivernal sempre fa fred i ens hem d’abrigar molt. Ens abrigarem, doncs, i hi serem. Ens agrada poder ser-hi.

Quan arribarem trobarem el Toni, el Tomàs i la Montse. Ells van més d’hora perquè han de fer el foc per a les botifarres. No fallen mai. Sempre hi són també, amb un somriure d’aquells que s’escapen quan estàs content de fer coses per fer contents els altres.  Aviat arribarà el Mingo amb les baguettes, les begudes, les botifarres, el tomàquet a punt de sucar… i ens haurem d’afanyar molt, molt… Ens organitzarem ràpid, al cap dels anys ja n’hem après.

Abans en corrien de petits que ens ajudaven. Ara, aquells petits ja s’han fet grans. Els nostres fills i filles han crescut veient-nos fent entrepans cada segon diumenge de gener, al voltant d’una taula molt llarga plena de pa, botifarres,... a vegades cansalada i sempre alguna cosa per aquells que no poden menjar de tot. Ells i elles ens han ajudat a omplir els gots, a donar tovallons i tot allò que ha calgut perquè la nostra feina acabés de ser ben feta.

Com sempre, hi posarem tota la il·lusió perquè, conscients de l’esforç que suposa organitzar aquest esdeveniment, ens sabria greu no estar-hi a l’alçada. Volem que us sentiu bé, que a l’avituallament us pugueu refer menjant, fent la xerradeta, escalfant-vos un moment a les brases  o fent un cafetonet.

Quan hagi passat tothom, anirem plegant de pressa. Us podríem dir que volem ser a l’arribada per oferir-vos croissants, taronges, begudes, brou calent,... que també! però el cert és que volem ser-hi per saludar-vos, per veure com us retrobeu amb els vostres companys, com comenteu la jugada, observar les vostres cares i endevinar si tot ha anat prou bé i estar al cas que ningú s’hagi fet mal.

Més tard, ajudarem a plegar-ho tot. Estarem cansades però tindrem la il·lusió de pensar que un any més, després de 25 anys, la Hivernal del Bages us ha deixat en el record una trobada d’amics, una mica d’esport i natura i també un bon esmorzar.

El segon diumenge de gener us esperarem a l’avituallament. No hi falteu!