Fotos Hivernal 2019

Patrocinadors

FASOL

Sala

Tomàs Belles

Ajuntament de Castellnou

Ajuntament de Santpedor

Silvia Pineda, 25 anys

I arriba el Gener… fa fred…si …ens hem de llevar d’hora…si…anirem tapats fins al gorro si cal! Però a la Hivernal del Bages no es pot fallar!!

….Espero amb delit que arribi el gran dia….

Arribo a Santpedor de nit, tots ben tapats, cares de son i ulls brillants… estem a punt d’entrar al parc d’atraccions; corriols amunt, avall, pujades infernals, no puc parar de somriure, no puc parar de fixar la vista en el corriol…, estic injectada en la traçada, dibuixo amb la mirada cada corba… i no puc parar de somriure…i crido i salto, i m’aplano sobre la bici, i peralto… quin festival! 

Els companys van més ràpid, m’esperen a la sortida del corriol, comentem el tram… tots al·lucinats anem a buscar el següent i el següent… i anem amunt apretant les dents per un corriol amb bastant grip i avall corba i corba i corba….i segueix el rock and roll… arribant a Santpedor amb un xute d’adrenalina que ens durarà temps…

 -Com no esperar amb delit un dia com aquest….??

La Hivernal del Bages, aquest grup d’apassionats del ciclisme que farà 25anys que ens preparen increïbles recorreguts, que cada any ens sorprenen amb novetats, que treballen perquè nosaltres ho gaudim aquell dia i sempre més.

Enormement agraïts! Som uns privilegiats de poder-ho viure. MILIONS DE GRÀCIES.

**M’ha agradat buscar algunes frases que he publicat aquests anys sobre la Hivernal.

  • Hivernal de Categoria Excel·lent. Sorprenent recorregut, corriols i més corriols, trialeres i pujades infernals
  • Un dia que no s’oblida. Autèntic!
  • Emoció de corriols
  • Estaré dies anar recte…la corriolada d’avui ha estat brutal
  • Delicatessen i ambientàs. L’incombustible Hivernal

Heu d’estar molt orgullosos!!! Sens dubte quan les coses es fan amb el cor, el resultat es aquest…25anys de ciclistes fidels esperant entrar a la dimensió Hivernal del Bages.

Que comenci l’espectacle!!!   14-Gener-2018

Fins aviat!!! Espero no fallar