Patrocinadors

FASOL

Sala

Ajuntament de Castellnou

Ajuntament de Santpedor

Hivernal 2021

Benvolguts participants i amics de l’Hivernal del Bages

Des de la prudència, i amb tristor, hem pres la difícil decisió d'anul·lar l’edició que teníem de celebrar el proper gener de 2021 degut a la situació complicada en la que ens trobem immersos per culpa del maleit Covid 19.

Hem esperat per anunciar-ho amb la idea de que potser la situació sanitària canviaria però veient que va passant el temps i no millora el tema ens n’adonem que serà difícil poder organitzar una prova amb els nivells de qualitat que sempre hem procurat mantenir.

Ara es moment de responsabilitat i el sentit comú es la nostra millor contribució a frenar l'escalada de contagis. No volem sota cap concepte posar en risc la salut de corredors, voluntaris, organitzadors, públic i població local.

Us animem a seguir pedalant i a que continueu visitant, amb totes les mesures preventives decretades per les autoritats, els senders de Santpedor i Castellnou, i a retrobar-nos el segon diumenge de gener 2022 en una nova edició de l’Hivernal.

De totes maneres abans tindreu noticies nostres, us tenim preparada una sorpresa.

Fins llavors desitgem que tots i totes estigueu bé tot agraint-vos la vostre comprensió i el costat que ens feu any rere any.