Patrocinadors

FASOL

Sala

Ajuntament de Castellnou

Ajuntament de Santpedor

Presentació del Raül Montfort 2019

Sóc en Raül Montfort, de Santpedor, un ciclista normal com tu, pare de família, no tinc esponsors ni vaig a cap copa del món, només sóc un enamorat d'aquest esport que ens fa passar a tots tantes bones estones.

En definitiva, pedalem per passar-ho bé, per ser nens i nenes grans que només volen riure, oblidar els problemes i buscar nous reptes, petits o grans, cadascú a la mida de les seves possibilitats, reptes especials, tal i com és la Hivernal del Bages. Em sento “hivernaleru” tot l’any, perquè ara fa molt temps, quan encara anàvem amb cantilever i rodes petites, quan hi havia bicis amb “banyes”, la Hivernal em va anar ensenyant a fer senders, em va enganxar les ganes d'obrir nous camins, conèixer el territori, posar-hi noms que ara ensenyo als meus fills, descobrir i recuperar racons amagats de Santpedor i Castellnou de Bages, perquè la Hivernal, desde fa temps, ens ha guiat cap a un BTT diferent del de fa anys , el d'aconseguir el sender infinit, utòpic i desitjat que poc a poc, any rere any, es va fent realitat cada gener i va creant un llegat que no en som conscients fins que portem uns dies fora i el trobem a faltar.

Les petites coses ens van donant forma a tots plegats, a poc a poc i amb molts d’anys, no és una improvisació ni la flor d'un dia. Cada una de les 26 edicions de la Hivernal ens va modelant, ens acarona, ens fa suar, ens dóna de menjar, ens provoca alguna rascada i ens fa somriure per anar-nos convertint amb el què som, uns fanàtics de la bicicleta, uns enamorats dels camins estrets i revirats. Moltes gràcies pel què feu. No sabem el què tenim fins que ho perdem, benvinguts al sender infinit de la Hivernal del Bages.