Patrocinadors

FASOL

Sala

Ajuntament de Castellnou

Ajuntament de Santpedor

Comunicat oficial

Confiàvem que aquest any 2022 podríem aconseguir-ho, i un any més, la situació general i les condicions sanitàries no són suficientment bones i des de l’organització de l’Hivernal del Bages som molt conscients de la situació que estem vivint en aquests moments i és per aquest motiu que hem decidit CANCEL·LAR la pedalada fins que les condicions sanitàries ho permetin. L'import de les inscripcions realitzades es tronarà de forma íntegra.

En aquests moments la nostra prioritat és la salut i no volem posar en risc els nostres participants, col·laboradors i organitzadors. Volem que els participants pugueu gaudir d’una pedalada i amb bones condicions, i ara no és el moment. Ens hagués agradat molt tornar-nos a trobar i poder gaudir plegats dels senders, però és moment de cuidar-nos. Els senders seguiran esperant-nos per quan puguem tornar.

Aprofitem per informar-vos que el dia 16 de gener de 2022 tindreu a la vostra disposició el track de la 28ena edició l’Hivernal del Bages 2022 que us teníem preparada, per tal que la pugueu seguir gaudint però des d’un format diferent.

La nostra voluntat és poder recuperar l’Hivernal del Bages 2023 i estem convençuts que viurem una 29 ena edició molt especial.

La família de l’Hivernal del Bages.